Baglady

Kämpande Hannes och Linn
I våran kommun där vi bor, har en kille fått tillbaks sin cancer, förjävligt.. orättvist.. 28 år gammal och precis som alla är värda, ett helt liv framför sig.
 
Hannes som han heter han redan gått igenom allt det här, och hade precis fått tillbaka lite av sin vardag. Då sker det som man alltid fruktar, cancer kom tillbaka. Hannes har sin flickvän Linn som ställer upp för honom, men hon kommer inte få något anhöringsbridrag och Hannes själv har de lägsta utbetalningen från försökringskassan, så de kommer få det tufft även ekonomiskt. Här i Sunne har hans vän tagit tag i att börja producera armband som man kan köpa till vilket pris man vill, och hjälpa Hannes och Linn.
 
Jag blir så varm i mitt hjärta, i den här kommun lever och bor jag. Där vi hjälper varandra, där vi stöttar varandra. Alla pengar går oavkortat till Hannes och Linn under den här insamlingen så de kan finnas där för varandra.
 
Jag känner ingen utan dem, jag känner ingen utav er Hannes eller Linn. Men jag känner med er, varje dag,
 
Under den tuffaste sjukdomsperioden i mitt liv fanns han alltid där, min Philip. Jag vet hur otroligt viktigt det är, och hur svårt det är att vara så kritiskt sjuk. Jag har varit där, flera gånger.. I snart 8 år.  Är det något jag absolut vill hjälpa Hannes och Linn med så är det ju att få vara tillsammans, friska som sjuka i resten av deras liv.
 
Jag tror på er, jag tror på er kärlek, och jag tror på att du Hannes kommer fixa det här igen!! heja heja heja!