Baglady

mr.gubbstrutt!
förbannade jävla påsjävel.
 
ja precis så känner jag just nu. Jag vantrivs, för den krånglar hela jävla tiden. Så kan livet som stomiop vara ibland. Den är besvärlig. Anledningen till att jag blev opererad och gjorde om min stomi sist, var för att jag hade ont, den kröp in i magen och den funkade kasst.. hur mår den nu då? den för ont, den kryper in i magen och den krånglar hela tiden. Känner mig otrygg och två delspåsar är inte min grej. Jag vill kunna slappna av, och vara mig själv igen. Just nu får stomin mig att tappa orken lite, och att känna en oro över om jag kommer ligga på operation snart igen..
 
fan, jag har börjat tänka på bäckenreservoar igen. Men det är långt ifrån möjligheterna nu, och att göra den har sina duster också, allt ska fan inte min kropp få ta ifrån mig.. kan snart inte räkna på fingrarna så många operation och stomier de har blivit det senaste året. Jag trodde och tyckte att det var bra de här med stomin, men när jag tänker tillbaka har det varit förjävligt och krånglit 80 % av tiden. DET MÅSTE FÅ ETT SLUT NU. Jag vill ha det sådär som jag haft den 20% av tiden..
 

Finns det nån där ute som blir arg på mr gubbstrutt till stomi där ute mer än jag ibland när det krånglar lite för mycket?